najljepsicvijet

Cvjećara Sarajevo

​Šta svi radimo kada želimo da pokažemo našu zahvalnost? Pošaljemo čestitku, poklon ili nešto slično. Ali najbolji način je slanje cvijeća. Cvijeće je univerzalan poklon i vjerujte nam - iako niste ljubitelj cvijeća, nije važno, zato što je stvarno veliko zadovoljstvo dobiti cvijeće za poklon. Cvjećara Online Sarajevo vrši dostavu cvijeća pravo na vrata vaših najmilijih!

cvjećara sarajevo

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Sarajevu.

BESPLATNA KARTICA

Uz svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

cvjećara sigurno plaćanje

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbjednost nam je na prvom mjestu,stoga koristimo najsuvremenije sisteme za online plaćanje.

dostava cvijeća u sarajevu
Cvjetna košarica Vivien
BUKET BOSNA
ADRIANA SET 1
dostava cvijeć
Cvjetna košarica Darcia

Vivien Set 1

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

Koristeci usluge naše cvjećare cvijeće možete dostaviti u bilo koje mjesto u Bosni i Hercegovini. U sljedećim gradovima cvijeće možemo dostaviti u roku d nekoliko sati: Sarajevo,Mostar,Zenica,Tuzla,Banja Luka,Bihać,Bijeljina,Prijedor,Gradiška,Livno,Doboj,Trebinje….

Apolena Set 1
Buket Elen
Buket Augustina
Buket Catharina
Buket Agata
Buket Dafne
Buket Duriana
Buket Cloe

Naručite svoje cvijeće u Sarajevu putem interneta u cvjećari  NajljepšiCvijet, mi smo lokalna Sarajevska cvjećara koja je proširila svoje poslavanje na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.Kompletan proces naručivanja cvijeća na našem sajtu je veoma jednostavna i na veoma lak i brz način pošaljite cvijeće vašim najdražim. Također uz buket nosimo Vašu poruku ručno ispisanu na kartici.Nekome uljepšati dan nikada nije bilo lakše.

Orhideja R

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

 

NAČIN PLAĆANJA

  • Platnim karticama 
  • PayPal

Prihvatamo sljedeće kartice:

PayPal

 

flower box
VIP Flower box

Vip Flowers Box sa prelijepim crvenim ružama najbolje kvalitete poklon je samo za odabrane.

buket arijel
Buket Ariel
Buket FILOMENA
Buket Zenica

Jednostavno a lijepo!Simfonija mnogo različitih cvjetova i kutija ukusni Milkine bombonjere čine ovaj buket odličnim poklonom koji će oduševiti sve.

Cvjećara Online Sarajevo dostavlja cvijeće i poklone u Sarajevu i široj okolini. Cvijeće je uvijek pravi izbor kao poklon za godišnjice, rođendane, vjenčanja, Dan zaljubljenih, Osmi mart (Dan žena), kao i sve druge prilike. Naši buketi cvijeća su uvijek svježi, a cijene povoljne, kako bi našim klijentima obezbijedili najbolju uslugu. Cvjećara online je mjesto gdje se kupuje kvalitet! Dostava cvijeća u Sarajevo i okolinu uključujući Istočno Sarajevo, Ilidžu, Lukavicu, Pale, Hrasnicu, Ilijaš, Tešanj, Vogošću, Hadžiće, i mnoga druga mjesta. Napominjemo da aranžmane ne dostavljamo poštom, već dostavu obavljaju naši radnici, tako da aranžmani uvijek stizu svježi i svježe aranžirani.

Big Love

To može biti naj romantičniji aranžman koji je ikada itko primio.

Buket Bihać
101 Ruža sve govori u svakoj prilici
Apolena Set 2
online cvjećara

Online cvjećara Bosne i Hercegovine

Naša najdraža online cvjećara u Bosni i Hercegovini,od prvog dana našeg poslovanja nudimo veliki izbor rezanog cvijeća, buketa, aranžmana i poklon košara. Također od prvog dana radimo dostavu buketa na bilo koju adresu u Sarajevu. Prateći standarde savremenog poslovanja mi smo pokrenuli online trgovinu i pružili uslugu mogućnosti narudžbe iz cijelog svijeta. Trenutačno u Bosni i Hercegovini imamo poslovnice u svim većim gradovima a najznačajnije poslovnice su nam u Tuzli,Zenici,Banja Luci,Mostaru,Bihaću,Doboju,Bijeljini i Zvorniku, a centralnu i najveća poslovnica nam je u Sarajevu. Naša cvjećara u Sarajevu vrši dostavu cvijeća 7 dana u Nedjelji o 9 h do 21 h. Online narudžbe primamo od 00 do 24 h a dostavu realizujemo onda kad Vama to odgovara. Također smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem vremenu izvršimo dostavu cvijeća ukoliko je to potrebno. Potrebno je svega 2 sata od trenutka kad zaprimimo Vašu narudžbu da dostavljač isporuči buket. Naše ljubazno osoblje uvijek će Vam biti na raspolaganju ,a online podrška Vam je na raspolaganju 24 h dnevno. U svim našim prodajnim mjestima, pa tako i našim cvjećarima u Sarajevu, Tuzli,Zenici,Mostaru,Banja Luci uvijek garantiramo svježe cvijeće i najbržu dostavu.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0