najljepsicvijet

Cvjećara Sarajevo

ONLINE CVJEĆARA SARAJEVO - Dostava cvijeća u Sarajevu na adresu.Uvijek svježe cvijeće i najbrža dostava cvijeća.Narudžbe primamo iz cijelog svijeta dostava isti dan. Vaša online cvjećara Cvjećara Sarajevo.

cvjećara sarajevo

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Sarajevu.

BESPLATNA KARTICA

Uz svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

cvjećara sigurno plaćanje

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbjednost nam je na prvom mjestu,stoga koristimo najsuvremenije sisteme za online plaćanje.

0
dostavljenih buketa
0
iz zemalja poslato cvijeće
0
nasmijanih lica
0
buketa dnevno dostvljamo
dostava cvijeća u sarajevu
Cvjetna košarica Vivien
BUKET BOSNA
ADRIANA SET 1
dostava cvijeć
Cvjetna košarica Darcia

Vivien Set 1

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

Koristeci usluge naše cvjećare cvijeće možete dostaviti u bilo koje dijelu kantona Sarajevo.Narudžbe primamo 24 h svaki dan a dostava radimo isti dan.Sve narudzbe zaprimljene do 16 h dostavljaju se isti dan.Cvjećara Sarajevo Vam garantuje uvijek svježe cvijeće. 

Apolena Set 1
Buket Elen
Buket Augustina
Buket Catharina
Buket Agata
Buket Dafne
Buket Duriana
Buket Cloe

Orhideja R

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

 

NAČIN PLAĆANJA

  • Platnim karticama 
  • PayPal

Prihvatamo sljedeće kartice:

PayPal

 

flower box
VIP Flower box

Vip Flowers Box sa prelijepim crvenim ružama najbolje kvalitete poklon je samo za odabrane.

buket arijel
Buket Ariel
Buket FILOMENA
Buket Zenica

Jednostavno a lijepo!Simfonija mnogo različitih cvjetova i kutija ukusni Milkine bombonjere čine ovaj buket odličnim poklonom koji će oduševiti sve.

Big Love

To može biti naj romantičniji aranžman koji je ikada itko primio.

Buket Bihać
101 Ruža sve govori u svakoj prilici
Apolena Set 2

Besplatna dostava cvijeća u Sarajevu na bilo koju adresu.

Cvjećara Sarajevu Vam garantira svježe cvijeće u svakom buketu.

Koristimo svoju dostavnu službu dostave cvijeća u Sarajevu

Najbrža dostava cvijeća u Sarajevu.Narudžbe primamo iz cijelog svijeta

Kraljevski dar
Buket Adrijana
Buket Tuzla

Ovaj buket ima osjećaj toplog sunca s lijepim miksom cvijeća u naranđžastoj i smeđoj boji.Toplo i svečano buket uključuje kutiju kvalitetne bobonjere.

Za tvoju ljubav

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.

Cvjećara Sarajevo

Dostava cvijeća u Sarajevu

Cvjećara NajljepšiCvijet dostavu cvijeća u Sarajevu radi 7 dana u Nedjelji 365 dana u godini. U prilici smo da ponudimo našim klijentima iz cijelog svijeta mogućnost narudžbe preko našeg sajta. Čim se izvrši narudžba ona je vidljiva našim operaterima i prosljeđuje cvjećarima na izradu buketa. Kad je buket gotov on se sa velikom pažnjom dostavlja na traženu adresu. Tad Vas obavještavamo da je buket isporučen (obavijest šaljemo ukoliko ste naznačili u polju napomena da želite da Vas izvjestimo kad dostava bude završena) Neočekivan znak pažnje je predivna gesta kojom možete iznenaditi ljude koje volite. Uobičajeno je poklanjati za rođendane, godišnjice, vjenčanja i slično, ali kada ste zadnji put nekome poklonili neku sitnicu samo u znak zahvalnosti što je tu uz vas? Cvijeće je poklon poznat od pamtivijeka, posebno cijenjen zbog ljepote i mirisa, svog predivnog izgleda i posebnog značenja. Cvijeće je postalo idealan dar jer iznova oduševljava svakog tko ga primi. Svaki je od cvjetova poseban, s obzirom na svoj izgled i mitologiju iz koje dolazi, te pokazuje drugačije emocije: ponekad poštovanje, nekad ljubav, često zaljubljenost. Ipak, jedno je sigurno, ne možete pogriješiti s lijepim cvijetom ili nekim buketom kao poklonom. Iako se češće takvi darovi kupuju ženama, nemojte se bojati pokloniti cvijet niti muškarcu. Nije bitno koliko novaca potrošite i koliko je rijetka vrsta koju poklanjate, radi se o ljepoti darivanja koja je istinski bitna. Posebna vrsta darivanja cvijeća je uz uslugu dostave jer neočekivani poklon često je najljepši poklon.

online cvjećara

Online cvjećara Bosne i Hercegovine

Naša najdraža online cvjećara u Bosni i Hercegovini,od prvog dana našeg poslovanja nudimo veliki izbor rezanog cvijeća, buketa, aranžmana i poklon košara. Također od prvog dana radimo dostavu buketa na bilo koju adresu u Sarajevu. Prateći standarde savremenog poslovanja mi smo pokrenuli online trgovinu i pružili uslugu mogućnosti narudžbe iz cijelog svijeta. Trenutačno u Bosni i Hercegovini imamo poslovnice u svim većim gradovima a najznačajnije poslovnice su nam u Tuzli,Zenici,Banja Luci,Mostaru,Bihaću,Doboju,Bijeljini i Zvorniku, a centralnu i najveća poslovnica nam je u Sarajevu. Naša cvjećara u Sarajevu vrši dostavu cvijeća 7 dana u Nedjelji o 9 h do 21 h. Online narudžbe primamo od 00 do 24 h a dostavu realizujemo onda kad Vama to odgovara. Također smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem vremenu izvršimo dostavu cvijeća ukoliko je to potrebno. Potrebno je svega 2 sata od trenutka kad zaprimimo Vašu narudžbu da dostavljač isporuči buket. Naše ljubazno osoblje uvijek će Vam biti na raspolaganju ,a online podrška Vam je na raspolaganju 24 h dnevno. U svim našim prodajnim mjestima, pa tako i našim cvjećarima u Sarajevu, Tuzli,Zenici,Mostaru,Banja Luci uvijek garantiramo svježe cvijeće i najbržu dostavu.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0