najljepsicvijet

Cvjećara Banja Luka

CVJEĆARA BANJA LUKA ONLINE CVJEĆARA.

Dostava cvijeća u Banja Luci na adresu po Vašoj želij.Najbrža dostava cvijeća u Banja Luci.Primamo narudžbe iz cijelog svijeta.Cvjećara Banja Luka je online Cvjećara koja će u najkraćem roku da izvrsi dostavu cvijeća na adresu koju Vi odaberete. U većini slučajeva možemo da dostavimo cvijeće svaga dva sata nakon zaprimljene narudžbe.Hvala Vam na ukazanom povjerenju.

cvjećara sarajevo

BESPLATNA DOSTAVA

Uz svaki kupljeni buket besplatna dostava na bilo koju adresu u Banja Luci.

BESPLATNA KARTICA

Uz svaki kupljeni buket besplatna kartica sa Vašom personalnom porukom.

cvjećara sigurno plaćanje

SIGURNO PLAĆANJE

Vaša bezbjednost nam je na prvom mjestu,stoga koristimo najsuvremenije sisteme za online plaćanje.

0
dostavljenih buketa
0
iz zemalja poslato cvijeće
0
nasmijanih lica
0
buketa dnevno dostvljamo
dostava cvijeća u sarajevu
Cvjetna košarica Vivien
BUKET BOSNA
ADRIANA SET 1
dostava cvijeć
Cvjetna košarica Darcia

Vivien Set 1

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

Koristeci usluge naše cvjećare cvijeće možete dostaviti u bilo koje mjesto u Banja Luci. U većini slučajeva cvijeće možemo dostaviti svega 2 sata nakon što zaprimimo narudžbu.Vaša Cvjećara Banja Luka.

 

Apolena Set 1
Buket Elen
Buket Augustina
Buket Catharina
Buket Agata
Buket Dafne
Buket Duriana
Buket Cloe

Cvjećara Banja Luka Vam garantuje uvijek svježe cvijeće i najbržu dostavu.Tradicija kvaliteta i savremenog načina poslovanja je garancija Vašeg zadovoljstva.Stalnim unapređivanjem poslovanja usvajajući najveće svjetske standarde zasigurno smo dospjeli u sam svjetski vrh cvjećarstva.Zadovoljni klijenti širom svijeta su nam najbolji pokazatelj da tako i nastavimo.Čuvamo i njegujemo saradnju sa svakim svojim klijentom pazeći na njegove potebe i zahtjeve.

Orhideja R

Stil, elegancija, luksuz…

  • Uvjek svježe cvijeće!
  • Uvjek najpovoljnija ponuda!
  • Uvjek isporučujemo na vrijeme!

 

NAČIN PLAĆANJA

  • Platnim karticama 
  • PayPal

Prihvatamo sljedeće kartice:

PayPal

 

flower box
VIP Flower box

Vip Flowers Box sa prelijepim crvenim ružama najbolje kvalitete poklon je samo za odabrane.

buket arijel
Buket Ariel
Buket FILOMENA
Buket Zenica

Jednostavno a lijepo!Simfonija mnogo različitih cvjetova i kutija ukusni Milkine bombonjere čine ovaj buket odličnim poklonom koji će oduševiti sve.

Big Love

To može biti najromantičniji aranžman koji je ikada iko primio.

Buket Bihać
101 Ruža sve govori u svakoj prilici
Apolena Set 2
Kraljevski dar
Buket Adrijana
Buket Tuzla

Ovaj buket ima osjećaj toplog sunca s lijepim miksom cvijeća u naranđžastoj i smeđoj boji.Toplo i svečano buket uključuje kutiju kvalitetne bobonjere.

Za tvoju ljubav

Jedano desetak crvenih ruža sa smeđim medvjedom i kombinacijom ukusne torte su sigurno najbolji način da nekome pokazete ljubav i paznju.

Dostava cvijeća….

online cvjećara

Cvjećara Banja Luka dostava cvijeća na adresu u najkraćem mogućem roku.Primamo narudžbe iz cijelog svijeta.Lako,jednostavno i brzo učinite sretnom Vama dragu osobu.

Dostavljanje cvijeća jedna je od traženijih usluga modernog doba. Cvijeće je prekrasan znak pažnje koji govori više od hiljadu riječi, ako se iskoristi u pravom trenutku. Kreativna osoba zna da lijep aranžman ili buket ne moraju biti isključivo pokloni za rođendane, godišnjice, praznike i slično.

Dostava cvijeća danas je popularna kod rođendana, gdje se ono naručuje i kao ukras i kao dar. Ne glavni dar, naravno, ali kao nešto uz njega.

Kod godišnjica i posebnih dana kao Valentinovo, najčešće se rade buketi od ruža koji se često preko noći dostavljaju kao iznenađenja ili se pak prijepodne uručuju primaocu.

 

 

 

 

 

Dan žena 8.Mart je dan kada svaka žena treba da ima cvijeće u svojim prostorijama bilo radnim ili privatnim.

Za sahrane cvijeće se radi u velikim, ali elegantnim aranžmanima i naša cvjećara imaju mogućnost dostave na konkretno mjesto pogreba.

Ipak, nije li lijepo nekoga jednostavno iznenaditi cvijećem bez posebne prigode? Bolje rečeno, bez zapisane prigode. Nekad je dovoljno da nam je neko bitan, da mu se želimo zahvaliti ili da nam se sviđa.

Nekad je lijepo pokazati nekome s kim ste bili bliski da ga niste zaboravili. Sigurno bi ste se u ovo zauzeto i užurbano doba cvijeću i pismu razveselili više nego poruci: „Čestitke na promociji!“

Nemojte zaboraviti kako je cvijeće u prošlosti imalo veliku vrijednost. To nam govori mnogo o njemu, ali i o ljudima. Kao dar prirode, ono je najljepši i najjednostavniji dar bilo kojoj osobi, bilo kojeg spola, bilo kojih godina, za bilo koju priliku ,makar za dobro jutro.

Cvjećarske usluge koju mi nudimo dostava cvijeća na Vaša vrata. Kako se to razlikuje od ostalih, pitate se?

Kada naručujete cvjećarsku uslugu, radite sve s jednom kompanijom: naručujete, plaćate i dostavljate. Nema skrivenih troškova, posrednika i internih dogovora. Sve je službeno.

U prošlosti, primjer u 19. vijeku, cvijeće se dostavljalo u rano jutro, ali danas je u većini zemalja moguće cvijeće dobiti i preko noćne dostave.

Ova je usluga jako popularna zbog medija koji su danas sve bitniji. Plaćanje je moguće PayPal nalogom i kartično što znači da kupujete iz udobnosti doma uz nekoliko klikova mišem.

Više nije potrebno niti izlaziti iz kuće niti se dogovarati s nekim drugim. Sve je u vašim rukama i pod vašom kontrolom.

online cvjećara

Online cvjećara Banja Luka

Vaša najdraža online cvjećara u Banja Luci,od prvog dana našeg poslovanja nudimo veliki izbor rezanog cvijeća, buketa, aranžmana i poklon košara. Također od prvog dana radimo dostavu buketa na bilo koju adresu u Banja Luci. Prateći standarde savremenog poslovanja mi smo pokrenuli online trgovinu i pružili uslugu mogućnosti narudžbe iz cijelog svijeta. Naša cvjećara u Banja Luci vrši dostavu cvijeća 7 dana u Nedjelji o 9 h do 21 h. Online narudžbe primamo od 00 do 24 h a dostavu realizujemo onda kad Vama to odgovara. Takođe smo u mogućnosti da u najkraćem mogućem vremenu izvršimo dostavu cvijeća ukoliko je to potrebno. Potrebno je svega 2 sata od trenutka kad zaprimimo Vašu narudžbu da dostavljač isporuči buket. Naše ljubazno osoblje uvijek će Vam biti na raspolaganju ,a online podrška Vam je na raspolaganju 24 h dnevno. U svim našim prodajnim mjestima, pa tako i našim cvjećarama u Banja Luci garantujemo uvijek svježe cvijeće i najbržu dostavu.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0