Dostava Cvijeća Karlovac

Dostava Cvijeća Karlovac brzo ? Može !! Cvijeće koje odaberete može biti na željenoj adresi bilo gdje u Karlovcu, isti dan.

Naručite dostavu cvijeća u Karlovac već danas koristeći Online Cvjećarnu Karlovac najboljom Hrvatskom uslugu dostave cvijeća kako biste iznenadili i razveselili voljenu osobu u posebnoj prigodi. Darivanje cvijeća u vrijeme proslave jedan je od najboljih načina da prenesete svoje osjećaje predanosti ili uvažavanja svježim bojama, mirisima i finim aranžmanima koji zaokupljaju maštu. Postoji toliko mnogo različitih stilova buketa koje možete izabrati kako bi odgovarali posebnim prigodama kao što su rođendani , vjenčanja ili da kažete “čestitamo” . Lakše je nego što mislite izvršiti dostavu cvijeća u Karlovac, a u našem online izboru imamo sve vrste klasičnih i originalnih aranžmana.

Pokažite svojim voljenima u Karlovcu da mislite na njih

Smješten u središnjoj Hrvatskoj na dodiru nizinske i gorske Hrvatske te Pokupja i Korduna, Karlovac je uokviren rijekama Kupom, Koranom, Dobrom i Mrežnicom.Iz razloga nepoznatih čovjeku priroda je predvidjela da se u gradu Karlovcu susretnu četiri rijeke, te spoje u jedno ljepotu, nepredvidivost i snagu. Naravno, među najboljim vremenima za slanje cvijeća u Karlovcu su popularni međunarodni praznici poput Uskrsa , Božića i Valentinova .

Cvjećarna Karlovac dostava cvijeća će se potruditi da dostavi cvijeće, ali u sljedećim situacijama, čak i ako to nije učinjeno, dostava će se smatrati obavljenom:

– ako osoba kojoj se cvijeće šalje odbije primiti cvjetni aranžman

– ako su adresa i podaci primatelja netočni

– ako se primatelj ne nalazi na navedenoj adresi u vrijeme navedeno za dostavu, a sve prisutne osobe (cimeri, susjedi, kolege, rodbina) odbijaju primiti cvijeće

– viša sila dovodi cvjećaru u situaciju da nije u mogućnosti isporučiti.

U prva tri slučaja obavještavamo klijenta o situaciji.

Ukoliko ne možemo kontaktirati klijenta u roku od 30 minuta, smatrat ćemo da je isporuka cvijeća završena, a klijent može, ako želi, preuzeti aranžman o svom trošku u roku od 24 sata od trenutka kada ga obavijestimo.

Izbor buketa

O nama

Vodeća smo Internet cvjećarnica. Nudimo uslugu dostave cvijeća na području cijele Hrvatske.Trudimo se na najbolji način prezentirati svim zahtjevima naših korisnika, te razinom kvalitete naših usluga zadržati povjerenje dosadašnjih i steći naklonost novih kupaca.
Možemo se pohvaliti našom velikom referencom i uspješno dostavljenih nekoliko tisuća poklon buketa i vijenaca.

Na području Karlovca, dostavljamo bukete na sva moguća mjesta kao što su kućanstva, firme, bolnice… Dok u ostalim gradovima cvijeće dostavljamo po kućanstvu i firmama.

Vaše ideje pretvaramo u maštovita i jedinstvena djela:

  • Aranžmani za sve prigode
  • Poklon buketi
  • Vjenčanja (vjenčani buket, kitice, auto, sala, crkva)
  • Vijenci
  • Aranžmani kroz godišnja doba
  • Sisvetski aranžmani svježi i svileni
  • Božićni aranžmani i adventi
  • Dekoracija poslovnih prostora
  • Omatanje i aranžiranje poklona