Kako naručiti cvijeće?

 

1 Odaberite iz naše ponude Buket, Korpu, Aranžman ili Vijenac. Kliknite na sliku da bi vidjeli detalje proizvoda, zatim uz buket mozete da dodate slatkiš ili plišanog medu i kliknite Dodaj u košaricu.
2 Kada ste odabrali željene proizvode, kliknite na sličicu vidi korpu.
3 Registracija je opcionalna. Ako se želite registovati, kliknite na gumb “Registruj se” i popunite obrazac s Vašim podatcima. Obratite pažnju na obavezna polja označena zvjezdicom (*).
U protivnom, pritisnite gumb dalje.
4 Ukoliko se niste registrovali,ovdje je potrebno popuniti sve potrebne podatke i odabrati način plaćanja te način dostave. Također je potrebno upisati sve potrebne podatke u Podatci za dostavu.
Plaćate karticama vršite jednostavno i lako na najsigurniji način .  Nakon što je uplata vidljiva, vaša narudžba će biti izvršena i bit će obavljena dostava.

Datum realizacije

Vi birate kada želite da dostavimo aranžman.

Na većini lokacija možemo da dostavimo cvijeće u roku od nekoliko sati od momenta uplate a na ostalim možemo da dostavimo u roku od jednog dana od momenta poručivanja i izvršenja uplate.

Prilikom poručivanja navedite kada želite da cvijeće bude dostavljeno i mi ćemo se potruditi da dostavimo kada to Vama i primaocu odgovara.

Hvala vam na kupovini!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori