najljepsicvijet

DOSTAVA CVIJEĆA

cvjećara online dostava cvijeća


Dostava cvijeća na adresu po Vašoj želji. Primamo narudžbe iz cijelog svijeta. Dostava isti dan. Online Cvjećara BiH .

Dostava cvijeća u Sarajevu,Zenici,Tuzli,Mostaru,Banja Luci,Bijeljini,Brčkom,Zvorniku,Livnu,Širokom Brijegu,Prijedoru,Prnjavoru,Doboju,Srebreniku,Gradčcu i svim ostalim gradovima BiH.

Dostava cvijeća

Dostava cvijeća u svim gradovima Bosne i Hercegovine.Mi smo online cvjećara sa najvećom mrežom cvjećara u Bosni i Hercegovini.

Cvjećara Sarajevo

Imamo cvjećare u svim većim gradovima Bosne i Hercegovine.U ovim gradovima moguća je dostava u roku od jednog sata od trenutka dobijanja narudžbe.

Ne znate šta pokloniti dragoj osobi, nemate vremena za brigu oko poklona ili niste u mogućnosti da lično odnesete buket?

Dostava cvijeća idealno je rješenje za vas.

Jeste li se ikada zapitali zašto je dostava cvijeća toliko popularna i raširena?

Danas postoji na jako puno načina da nekome uljepšate dan,izmamite osmijeh,privučete pažnju ili jednostavno pošaljete poruku.

Uzmemo li u obzir današnji užurbani tempo života gdje ljudi ne stižu brinuti o poklonima, ili slušati kako bi saznali što se nekome sviđa ili ne sviđa, dostava cvijeća na adresu nameće se kao logično rješenje.

Iako dostava cvijeća djeluje kao posao 21.vijeka, korijeni ovog zanata sežu mnogo dalje u prošlost.

Mi smo prva kompanija koja se bavila dostavom cvijeća u Bosni I Hercegovini,naša prva cvjećara osnovana je u Sarajevu 1981 godine. Osnovana je kao mali porodični biznis sa idejom kako bi se cvijeće moglo naručivati tj. dostavljati na kućne adrese, kao poklon i iznenađenje.

Prvih 20 godina postojanja cvjećara NajljepšiCvijet poslovala je kao mali obrt i prodaju cvijeća isključivo u svojim prostorijama. 2001 godine dolazi do razvitka same djelatnosti, te se dostava počinje vršiti na cijelom Sarajevskom kantonu. Upravo zbog toga, naša mala cvjećara prerasta u servis za dostavu cvijeća na bilo koju adresu u BiH,te samim tim joj dajemo naziv Online Cvjećara Bosne i Hercegovine.

Kako mi to radimo ?

Jednostavno,mi smo tu da ispunimo sve Vaše želje.Na našem sajtu https://najljepsicvijet.com u svakom trenutku i sa bilo koje destinacije možete da izvršite narudžbu cvijeća.Prilikom narudžbe birate kome,kada i gdje želite da dostavimo cvijeće.

Naši operateri istog trenutka zaprimaju narudžbi i postavljaju je u kalendar narudžbi.U vrijeme koje ste odredili za dostavu.Buket se i izrađuje neposredno prije isporuke u najbližoj našoj poslovnici tako da cvijeće ne gubi na svježini i ljepoti.Dostavu radi naša kurirska služba koja sa najvećom mogućom pažnjom vrši isporuku.

Naše cvjećare u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Mostaru,Banja Luci,Livnu,Bijeljini,Bihaću,Prijedoru i Brčkom Vas očekuju sa osmjehom na licu.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0